NE PROPUSTI OVU PRILIKU!

BITI TEC7 PARTNER TRGOVAC, JEDNA JE OD NAJPROFITABILNIJIH PRILIKA NA TRŽIŠTU. I TO NE SAMO RADI PRIMAMLJIVIH MARŽI I BONUSA. ZADOVOLJAN KLIJENT JE UPRAVO NAJVEĆE OSIGURANJE DA ĆE SE VRATITI S POVJERENJEM.

 

POSLOVATI SA TEC7 BRENDOM JE UISTINU OSVJEŽENJE ZA VAŠ POSAO! 

TEC7 kupci se redovito vraćaju i dugoročno su vjerni brendu!

KAO EUROPSKI BREND, TEC7 JE DOSTUPAN U NAJKRAĆIM MOGUĆIM ROKOVIMA. RAZVIJENA DISTRIBUCIJSKA MREŽA DOSTUPNA U SVIM DIJELOVIMA HRVATSKE OMOGUĆAVA DA VAŠE POLICE NIKADA NISU PRAZNE. 

Uvijek dostupno

TEC7 Građevinski materijal ljepilo hidroizolacija čišćenje silikon

Profitabilne marže i bonusi

VELIKI JE IZAZOV OSMISLITI STRATEGIJU KOJA MOŽE ZADOVOLJITI PROIZVOĐAČA, TRGOVCA I KUPCA, ISTOVREMENO NE DOVODITI U PITANJE KVALITETU PROIZVODA.

 

TEC7 UPRAVO PRUŽA SAVRŠEN OMJER ZADOVOLJSTVA SVIM STRANAMA ; KUPAC DOBIVA VRHUNSKI PROIZVOD PO KONKURENTNIM CIJENAMA, TRGOVAC PROFITABILNU MARŽU, A PROIZVOĐAČ BEZKOMPROMISNO NASTAVLJA ISPORUČIVATI PRAKTIČNA RJEŠENJA.

scroll

Informiranje i edukacija o novim proizvodima temelj su naše tehničke podrške. Sve je podređeno Vašem napredovanju i povećanju prihoda. Naše stručno osoblje pruža usluge edukacije, marketinga i tehničke podrške... Osobno, putem telefona ili digitalnih kanala, kako god odlučite.

Neprestano tražiti inovacije u ponudi građevinskih materijala, odlika je odgovornog trgovca. I prije nego kuopac sam otkrije mogućnosti inovativnih materijala, trgovac je u prilici ponuditi kvalitetno suvremeno rješenje. Samo takvim pristupom i brigom za kupca, poslovanje postaje osvježenje kako za kupca tako i za trgovca.

OSVJEŽI PONUDU